EYOF için geri sayım başladı

Trabzon’da 23-30 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan oyunların açış töreni Pazar günü H.Avni Aker Stadı’nda yapılacak. Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, organizasyonla ilgili tüm tesislerin hazır olduğunu belirterek, “Oyunlar sonrası

EYOF için geri sayım başladı

Trabzon’da 23-30 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan oyunların açış töreni Pazar günü H.Avni Aker Stadı’nda yapılacak.

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, organizasyonla ilgili tüm tesislerin hazır olduğunu belirterek, “Oyunlar sonrası söz konusu tesisler ulusal ve uluslararası organizasyonlarla kentin kaderini değiştirecektir. Bunun için tüm federasyonlarımız hazırlıklarını yapmaktadırlar” dedi.

Bu arada oyunlar için Trabzon’a gelen ilk kafile İrlanda oldu. Trabzon EYOF 2011’de 49 ülkeden 4 bine yakın sporcu madalya için mücadele edecek.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor