Eskrime Trabzon damga vurdu

Trabzon Türk Telekom Spor Kulübü Eskrim Takımı, yedi ülkeden 255 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen II. Uluslararası Kemal Coşkunöz Eskrim Turnuvası'nda şampiyon oldu. Bireysel karşılaşmalarda ise Trabzon Türk Telekom Spor Kulübü Sporcusu Aybüke Öztü

Eskrime Trabzon damga vurdu

Trabzon Türk Telekom Spor Kulübü Eskrim Takımı, yedi ülkeden 255 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen II. Uluslararası Kemal Coşkunöz Eskrim Turnuvası'nda şampiyon oldu. Bireysel karşılaşmalarda ise Trabzon Türk Telekom Spor Kulübü Sporcusu Aybüke Öztürkmen ikinci oldu.

Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom’un yetiştirdiği sporcular, uluslararası turnuvalarda kazandıkları başarılar ile göğsümüzü kabartmaya devam ediyor.

 Trabzon Türk Telekom Spor Kulübü sporcuları Büşra Varol, Remziye Varol ve Aybüke Öztürkmen’den oluşan Eskrim Takımı II. Uluslararası Kemal Coşkunöz Eskrim Turnuvası’ndan altın madalya ile döndü.

 Yedi ülkeden 255 sporcunun katılımı ile Bursa’da gerçekleştirilen II. Uluslararası Kemal Coşkunöz Eskrim Turnuvası’nda Romanya’yı yenen Trabzon Türk Telekom Spor Kulübü Eskrim Takımı, yarışmadan birinci döndü. Takım şampiyonluğa imza atarken, Aybüke Öztürkmen’in bireysel karşılaşmalarda aldığı ikincilik de Trabzon Türk Telekom Spor Kulübü Eskrim Takımı’nın başarısını perçinledi. Trabzon Türk Telekom Spor Kulübü Eskrim Takımı, 2011 yılı içinde yapılan turnuvalarda bireysel ve takım olarak 10’dan fazla dereceye imza attı.

AYBÜKE'DEN BÜYÜK BAŞARI

Üç yılda çok sayıda altın madalya sahibi oldu
Turnuvada bireysel müsabakalarda ikincilik elde eden Aybüke Öztürkmen, 1997 yılında Trabzon’da dünyaya geldi. Aybüke, üç yıl önce Trabzon Türk Telekom Spor Kulübü bünyesinde eskrim sporuna başladı. Aybüke, şimdiye kadar katıldığı çeşitli müsabakalarda pek çok altın madalya kazandı. Sporcunun hedefleri arasında Milli Takım ile katıldığı müsabakalardan madalya kazanmaya devam etmek ve spor akademisinde yüksek öğrenimine devam etmek yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler