Eski Başkan Şener’den Yargıtay yorumu

Trabzonspor Eski Kulüp Başkanı Sadri Şener Yargıtay’ın verdiği ona kararını Haber61.Net Spor Servisinee değerlendirdi.Şener yaptığı açıklamada karar düzeltme itirazının kararı etkilemeyeceğini belirterek senin bir malın alınacaksa onu durdurmaz, hapse gir

Eski Başkan Şener’den Yargıtay yorumu

Trabzonspor Eski Kulüp Başkanı Sadri Şener Yargıtay’ın verdiği ona kararını Haber61.Net Spor Servisinee değerlendirdi.

Şener yaptığı açıklamada karar düzeltme itirazının kararı etkilemeyeceğini belirterek senin bir malın alınacaksa onu durdurmaz, hapse gireceksen hapse girmeni engellemez, cezayı hiçbir şekilde engellemez dedi.

Karar düzelme kararına açıklık getiren Şener, binde bir bile ters bir karar çıkma olasılığının peşine gidiyorlar. Hakime diyorsunuz ki verdiğin kararı düzelt. Ancak Trabzonspor yönetimi çok özel bir belge bulup hakime iletirse ve bu belge kabul görürse hakim bunu sayar bu da çok zor bir şey ma bunların hiçbiri buradan gitmeni hapse girmeni icrayı engellemez dedi.

Trabzonspor kulübünün Kayyuma gitmeden biran önce kongre kararı alması gerektiğini belirten Şener,çünkü kayyumun para harcama yetkisinin olmadığını belirterek eğer kongre kararı almaz iseler kulüp 1.5 ay sıkıntıya kalır dedi.

Haber61.Net Spor Servisi / Tuncay LAKOT

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor