Erteleme maçında puanlar eşit

 Spor Toto Süper Lig 25. hafta erteleme mücadelesinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Karabükspor karşı karşıya geldi. Mücadele iki ekibin de karşılıklı golleri ile 2-2 sona erdi.Ev sahibi ekip İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un golleri Samuel Holme

Erteleme maçında puanlar eşit

 

Spor Toto Süper Lig 25. hafta erteleme mücadelesinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Karabükspor karşı karşıya geldi. Mücadele iki ekibin de karşılıklı golleri ile 2-2 sona erdi.

Ev sahibi ekip İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un golleri Samuel Holmen ve Edin Visca'dan gelirken konuk ekip Karabükspor'un gollerini ise Mehmet Yıldız ve Florin Cernat (penaltı) attı.

İBB'de Kamil Zayatte 63. dakikada kırmızı kart görürken Karabükspor'da ise Muhammet Özdin 89. dakikada takımını 10 kişi bıraktı.

Bu sonucun ardından İstanbul Büyükşehir Belediyespor 34 puanla 8. sıraya yükselirken Karabükspor 25 puanla 16. sırada kaldı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor 26. haftada sahasında Ankaragücü'nü ağırlarken Karabükspor sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor