Bomba atarak infaz etti

 Bingöl'ün Ilıcalar Beldesi kırsalında, bu sabah karşı düzenlenen ve 9 PKK'lının ölü, 2'si yaralı 3 terörist teslim olduğu operasyonun ayrıntıları da ortaya çıktı. Güvenlik güçlerinin teröristlerin saklandığı ahırın etrafını sarıp, 'Teslim ol' çağrısında

Bomba atarak infaz etti

 

Bingöl'ün Ilıcalar Beldesi kırsalında, bu sabah karşı düzenlenen ve 9 PKK'lının ölü, 2'si yaralı 3 terörist teslim olduğu operasyonun ayrıntıları da ortaya çıktı. Güvenlik güçlerinin teröristlerin saklandığı ahırın etrafını sarıp, 'Teslim ol' çağrısında bulunmasının ardından iddiaya göre örgütün sözde Erzurum sorumlusu 'Peri' ve 'Mahir' kod adlı Haşim Kaya, "Bize 5 dakika müsaade edin" diye seslenerek izin istedi.

İddiaya göre içerideki teröristlerin büyük bölümünün teslim olmak istemesi üzerine Haşim Kaya, yanındaki bir el bombasını arkadaşlarının üzerine fırlattı, ardından da silahla yaylım ateşi açtı. 8 PKK'lı ölürken, 2 PKK'lı yaralı, 1'i de yara almadan ahırdan çıkmayı başarıp teslim oldu.

PKK'nın sözde Erzurum sorumlusu Haşim Kaya, ardından güvenlik güçleriyle girdiği çatışmada öldürüldü.

Yaralı PKK'lılardan birinin Bombanın parçaladığı ayağının kesilme ihtimali bulunduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler