Erdoğduspor'dan şehit ailesine...!

Aksaray’da düzenlenmiş olan 20 yaş altı Hokey Türkiye şampiyonasına katılan Trabzonlu temsilcimiz Erdoğduspor Kulübü, Hakkari’de şehit olan Aksaraylı Yavuz Çoban’ın ailesini ziyaret etti.Akçaabatlı antrenör Ebru Emirzeoğlu, ziyareti şu sözlerle anlattı: “

Erdoğduspor'dan şehit ailesine...!

Aksaray’da düzenlenmiş olan 20 yaş altı Hokey Türkiye şampiyonasına katılan Trabzonlu temsilcimiz Erdoğduspor Kulübü, Hakkari’de şehit olan Aksaraylı Yavuz Çoban’ın ailesini ziyaret etti.

Akçaabatlı antrenör Ebru Emirzeoğlu, ziyareti şu sözlerle anlattı: “Türkiye şampiyonasına geldiğimiz Aksaray’da sporcularımızla şehit Yavuz Çoba’nın ailesini ziyarete gittik.

Şehidimizin babası Trabzonlu, genç sporcularımızı görünce onlara sarılarak  duygulu anlar yaşadı ve bizlere hocam Allah sizden razı olsun bana bir sürü oğul getirdiniz dedi. Şehidimizin annesi de oğlunun acısını Erdoğdu sporlu gençlerle paylaştı. Ziyarette çok duygulandık. Allah milletimizi vatanımızı bu tür acılardan korusun”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor