Erdoğdu Lisesi'ne tebrik yağıyor

Türkiye'yi Guatemala'daki Okul Sporları Futbol Dünya Şampiyonası'nda temsil eden ve çeyrek finale kadar yükselen Trabzon Erdoğdu Anadolu Erkek Lisesi oyuncuları ve teknik kadrosuna tebrik telefonları yağıyor.AK Parti Trabzon Milletvekili adayı eski bakan

Erdoğdu Lisesi'ne tebrik yağıyor

Türkiye'yi Guatemala'daki Okul Sporları Futbol Dünya Şampiyonası'nda temsil eden ve çeyrek finale kadar yükselen Trabzon Erdoğdu Anadolu Erkek Lisesi oyuncuları ve teknik kadrosuna tebrik telefonları yağıyor.

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı eski bakan yardımcısı Muhammet Balta, CHP Trabzon Milletvekili adayı Haluk Pekşen, MHP Trabzon Milletvekili adayı Yavuz Aydın oyuncuları bizzat telefonla arayarak kutladılar. CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu da sosyal medya hesabında şu mesajı paylaştı: “Mahallemin okulu Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi Dünya kupasına yürüyor. Afarim uşaklar, gurur dolduk.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor