Engin Baytar trafik kazası yaptı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Galatasaray'da forma giyen Engin Baytar'ın Tuzla'da kaza geçirdiği ve arabasının takla attığı belirtildi. Spor Toto Süper Lig takımlarından Galatasaray'da forma giyen Engin Baytar Tuzla'da kaza geçirdi ve arabası takla at

Engin Baytar trafik kazası yaptı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Galatasaray'da forma giyen Engin Baytar'ın Tuzla'da kaza geçirdiği ve arabasının takla attığı belirtildi.

 

Spor Toto Süper Lig takımlarından Galatasaray'da forma giyen Engin Baytar Tuzla'da kaza geçirdi ve arabası takla attı. Hastaneye kaldırılan ve ayakta tedavi gören Engin Baytar daha sonra taburcu oldu.

 

Edinilen bilgilere göre Engin Baytar, Sakarya'daki ailesinin yanından döndüğü sırada Tuzla'da özel aracıyla takla attı. Arabasında ağır hasar oluşan Engin'in kazada hafif yara aldığı ve herhangi bir hayati tehlikesinin bulunmayarak ayakta tedavi ile taburcu edildiği belirtildi.

Abdurrahim Albayrak, Hasan Şaş, Tesis Sorumlusu Fahri Yiılmaz, Kulüp Doktoru Barış Çakır, GSTV Genel Yayin Muduru Bahri Havadır'ın olayın duyulmasının ardından hastaneye koştuğu belirtilirken teknik direktör Fatih Terim'in, Engin Baytar ile telefonda gorustugu ve olay hakkinda futbolcudan bilgi alarak gecmis olsun mesajini ilettiği ifade edildi.

 

Galatasaray'ın antrenörü Hasan Şaş ayrıca Baytar'ın Sakarya'daki ailesinin yanından döndüğünü ve aracı yakın bir arkadaşının kullandığını belirtti.

 

Baytar yaklaşık 1 saat süren tedavisinin ardından yönetici Abdurrahim Albayrak'ın refakatinde yürüyerek hastaneden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor