Emrullah Kokoç 1461'de

 Bordo mavi beyazlılar bu sabah Ünye'den transfer ettikleri Emrullah Kokoç ile sözleşme imzaladı. Deneyimli oyuncu Emrullah, 1461 Trabzon’a transfer olduğu için çok mutlu olduğunu belirterek, “Memleketimin takımında olmak çok güzel. Üzerime düşen sorumlul

Emrullah Kokoç 1461'de

 

Bordo mavi beyazlılar bu sabah Ünye'den transfer ettikleri Emrullah Kokoç ile sözleşme imzaladı. Deneyimli oyuncu Emrullah, 1461 Trabzon’a transfer olduğu için çok mutlu olduğunu belirterek, “Memleketimin takımında olmak çok güzel. Üzerime düşen sorumlulukların bilincindeyim. Elimden gelenin en iyisini yapmak için mücadele edeceğim” dedi.

1461 Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Serdar ise, Emrullah’ın kendilerine güç katacağına inandıklarını vurgulayarak, “Emrullah hem deneyimli hem de başarılı bir futbolcu. Takımımıza önemli katkılar yapacağını düşünüyoruz. Transfer camiamıza hayırlı olsun” diye konuştu.

 

ee.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor