Düzyurtspor'da istikrar sürüyor

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Düzyurtspor'un teknik direktörü Ömer Ortakudaş, yarın sahalarında Batman Petrolspor'u yenerek, ligdeki istikrarlarını sürdürmek istediklerini söyledi.Ortakudaş, son haftalardaki başarılı skorlarına bir yenisini da

Düzyurtspor'da istikrar sürüyor

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Düzyurtspor'un teknik direktörü Ömer Ortakudaş, yarın sahalarında Batman Petrolspor'u yenerek, ligdeki istikrarlarını sürdürmek istediklerini söyledi.

Ortakudaş, son haftalardaki başarılı skorlarına bir yenisini daha eklemek istediklerini belirterek, "Batman Petrolspor karşısında da galibiyetten başka bir şey düşünmüyoruz. Rakibimizi yenerek ligdeki istikrarımızı sürdürmek istiyoruz" dedi.

Kısa zaman içerisinde yapacakları maç öncesi yorgun olduklarının düşünebileceğini ifade eden Ortakudaş, şunları söyledi:

"Geride bıraktığımız Balçova Belediyespor maçında, cezalı 3 oyuncum oynamamıştı. Bu nedenle, kadromun yorgun olduğunu söyleyemem. Rakibimiz Batman Petrolspor'un  zorlu bir ekip olduğunu söyleyebilirim fakat biz de oldukça iyi bir ekibiz. Batman Petrolspor, bu hafta ligin alt sıralarında yer alan Elazığ Belediyespor'a karşı son dakikada yediği golle kaybetti. Bu durumda, bize karşı bileneceklerdir fakat Düzyurtspor'un bu ligin yeni olduğu kadar en iyi ekibi olduğunu söyleyebilirim. Futbolcularıma güveniyorum. Sahada adım basmadıkları yer kalmayacaktır. Batman Petrolspor'u kendi sahasına mahkum ederek oynamak istiyoruz. Erken bulabileceğimiz bir gol bize avantaj sağlayacaktır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor