Düellodan Mersin İ Y galip çıktı

  Ziraat Türkiye Kupası'nda Gençlerbirliği sahasında ağırladığı Mersin İdman Yurdu'na 3-2 yenildi ve kupadan elendi. Mersin İdman Yurdu ise gruplara kaldı.  Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Gençlerbirliği, Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda Mersin İdman Yurdu'n

Düellodan Mersin İ Y galip çıktı

  Ziraat Türkiye Kupası'nda Gençlerbirliği sahasında ağırladığı Mersin İdman Yurdu'na 3-2 yenildi ve kupadan elendi. Mersin İdman Yurdu ise gruplara kaldı.

  Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Gençlerbirliği, Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda Mersin İdman Yurdu'nu konuk etti. Mücadele 3-2 Mersin İdman Yurdu'nun galibiyetiyle sona erdi.

 Gençlerbirliği'nin golünü 71. dakikada Dejan Lekic ve 90+3'te Artun Akçakın atarken, Mersin İdman Yurdu'nun gollerini 64. dakikada Danilo Bueno, 75. dakikada Emmanuel Culio ve 89. dakikada Ergin Keleş kaydetti.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor