Deplasman Kralı Trabzonspor

Bordo-mavililer, bu sezon dış sahada oynadığı karşılaşmalarda 9 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet alırken, topladığı 30 puanla deplasmanda en fazla puan toplayan takım oldu. Karadeniz ekibi, 31. hafta sonunda topladığı 59 puanla da geçen sezonun ayn

Deplasman Kralı Trabzonspor

Bordo-mavililer, bu sezon dış sahada oynadığı karşılaşmalarda 9 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet alırken, topladığı 30 puanla deplasmanda en fazla puan toplayan takım oldu.

Karadeniz ekibi, 31. hafta sonunda topladığı 59 puanla da geçen sezonun aynı dönemini 17 puan geçmiş oldu.

2007-2008 sezonunun 31. haftası sonunda 12 galibiyet, 6 beraberlik ve 13 mağlubiyet alarak 42 puan toplayan Trabzonspor, 6. sırada yer almıştı. Bu maçlarda 39 gol atan takım, kalesinde 37 gol görmüştü.
Bu sezon ise bordo-mavililer, geride kalan 31 haftada, 17 galibiyet, 8 beraberlik ve 6 mağlubiyet alarak 59 puan topladı. Takım, söz konusu maçlarda rakip filelere 47 gol atarken kalesinde 30 gol gördü.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler