Erdoğan Hisarcıklıoğluna patladı

Çatalca'da rüzgar enerjisi santrali açan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bankacılara çatarak, "Finans sektörü üzerine düşen görevi yerine getirmiyor, sadece bariyer oluşturmaya devam ediyor" dedi. Finans sektörüne karşı tavır almadığını iddia eden TOBB Baş

Erdoğan Hisarcıklıoğluna patladı

Çatalca'da rüzgar enerjisi santrali açan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bankacılara çatarak, "Finans sektörü üzerine düşen görevi yerine getirmiyor, sadece bariyer oluşturmaya devam ediyor" dedi. Finans sektörüne karşı tavır almadığını iddia eden TOBB Başkanını eleştiren Başbakan Erdoğan kürsüye çıkan Rifat Hisarcıklıoğlu'nun elini sıkmayarak yavaşça itti. Erdoğan'ın Hisarcıklıoğlu'na olan tepkisi tüm katılımcıları şaşırttı.

Törenin sonunda Erdoğan'a minyatür rüzgar enerji türbini hediye edilirkin platformda Başbakan Erdoğan ile Hisarcıklıoğlu arasında gerginlik yaşandı. Başbakanın kendine yönelttiği eleştirilerin ardından platforma çıkan TOBB Başbakanı Rıfat Hisarcıklıoğlu Başbakan Erdoğan'ın elini tutmak istedi. Ancak Erdoğan Hisarcıklıoğlu'nun elini yavaşça itti. Erdoğan daha sonra TOBB Başkanı ile hararetli bir tartışmaya girdi. Erdoğan ile Hisarcıklıoğlu arasındaki gerginlik ev sahibi Abdülkadir Konukoğlu'nu da şaşırttı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler