Demirören Yıldırım'ı aradı mı?

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav ve Kulüpler Birliği Başkanı Halil Ünal, Trabzonspor’a karşı komplo kurdukları iddia edilen görüşmelerin haber61 ve bazı yayın organlarında yayınlanmasının ardından gece geç saatlerde Yıld

Demirören Yıldırım'ı aradı mı?

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav ve Kulüpler Birliği Başkanı Halil Ünal, Trabzonspor’a karşı komplo kurdukları iddia edilen görüşmelerin haber61 ve bazı yayın organlarında yayınlanmasının ardından gece geç saatlerde Yıldırım Demirören ile İlhan Cavcav'ın Aziz Yıldırım'ı aradıkları konuyla ilgili görüşme yaptıkları ileri sürüldü.

 

Kulüpler birliği ve TFF siyasileri de arkasına alıp Trabzonspor’un sindirmeyi planlıyor. Trabzonspor başkanı Sadri Şener ile ilgili olarak ağır hakaretler ve aşağılamaların yer aldığı konuşmaların basın aracılığıyla deşifre edilmesinin ardından gece geç saatlerde tabiri caizse tam bir 'Top Secret' yaşandı. Olayların ardından Trabzonsporlu bazı yöneticilerin dün akşam saatlerinde Halil Ünal'ı aradığı, bunun ardından Ünal'ın Yıldırım Demirören'i arayarak kendisini Trabzonsporlu yöneticilerin aradığını söylediği ileri sürülüyor.

 

İşte Talip Doğan Karlıbel'in yazdığı o iddialar:

"Halil Ünal bu akşam Demiröreni aramış ve bugün kendisini Trabzonlu yöneticilerin aradığını söylemiş.

Demirören spor müdürlerini ariyarak talimat vermiş "Bu konu basina düşürse dost gazetecileri ve yorumcuları arıyarak haberin yapilmaması İçin ricada bulunmalarını istemiş. Yorumcularda böyle bir görüşmenin olmadığına dahil kamuoyunu bilgilendirme talimatı almışlar.

Demirören ve Cavcav Aziz Yıldırımı aramişlar bugün bugünkü konuyla ilgili"

 

KONUYLA İLGİLİ OLARAK HABER61.NET'İN YAYIMLADIĞI VE SANSASYON YARATAN İLK HABER İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor