Demirören Erdoğan'la ne konuştu?

TFF Başkan adaylarıdan Erdal Alkış, diğer aday Yıldırım Demirören'in Başbakan Erdoğan'la aralarında geçen konuşmayı açıklaması gerektiğini söyledi.Futbol Federasyonu Seçimli Olağanüstü Genel Kurul'da başkanlık için aday olan Erdal Alkış, Başbakan Recep Ta

Demirören Erdoğan'la ne konuştu?

TFF Başkan adaylarıdan Erdal Alkış, diğer aday Yıldırım Demirören'in Başbakan Erdoğan'la aralarında geçen konuşmayı açıklaması gerektiğini söyledi.

Futbol Federasyonu Seçimli Olağanüstü Genel Kurul'da başkanlık için aday olan Erdal Alkış, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın her adaya eşit mesafede olduğunu belirterek, "Yıldırım Demirören, Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la ne konuştuğunu açıklamalı" dedi.

Alkış, bugün yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye Futbol Federasyonu başkan adaylığı konusunda Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın desteğini aldığını iddia edenleri, gerçeği açıklamaya davet ediyoruz. Ülkesini seven ve futbolun geleceğine inanan bir ekip olarak söylüyoruz ki, Başbakan Erdoğan her adaya eşit mesafededir. Her alanda rekabete, özgürlüğe inanan Sayın Başbakanın, herhangi bir adayı destekleyeceğine inanmıyoruz. 'Öyle büyük yalan söyle ki, bunun yalan olacağına kimse inanmasın' mantığı ile futbol bugünkü kaos ortamına düştü. Ve yine bugün, asırlık futbol kulüplerini banka kapılarında kontrat maddesi haline düşüren, halkın gönlünü büküp kıranlar, son çare olarak Sayın Başbakanın temiz ismini emellerine alet etme sevdasına düştüler. İddia ediyoruz ki, Sayın Başbakan her adaya başarılar dileyen, onlara eşit mesafede, Türkiye'de spor ve sporcuyu destekleme hizmetinden çekinmeyen bir Türkiye sevdalısıdır. 'Kulüplerin desteğini aldık. Başbakanla görüştük, icazet aldık' cümleleryle yapılan başkanlık kulisleri en kibar ifadeyle halkın sevgisine saygısızlıktır. Sayın Başbakan'ın birilerine icazet vererek ya da alarak siyaset yapmadığını 10 yıldır anlamayanlar, battıkları çamuru Sayın Başbakan üzerinden temizlemeye çalışıyorlar. Bir kez daha iddia ediyoruz, Başbakan kimseyi işaret etmemiştir. İnanıyoruz ki, Başbakan her adaya eşit mesafededir. Yolunuz da tarzınız da bugüne kadar batırdığınız futbol yönetimi kadar yanlıştır"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor