Cüneyt Çakır yurda döndü

UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci tur rövanş karşılaşmasında yönettiği Manchester United - Real Madrid maçının 56. dakikasında Nani'ye gösterdiği kırmızı kartla futbol dünyasının ilgi odağı olan FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır, bugün saat 17.00'de Türkiye

Cüneyt Çakır yurda döndü

UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci tur rövanş karşılaşmasında yönettiği Manchester United - Real Madrid maçının 56. dakikasında Nani'ye gösterdiği kırmızı kartla futbol dünyasının ilgi odağı olan FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır, bugün saat 17.00'de Türkiye'ye döndü.

THY'nin tarifeli seferiyle Londra'dan İstanbul'a gelen Cüneyt Çakır, Atatürk Havalimanı'nda gazetecilerin sorularını UEFA kuralları gereği yanıtsız bıraktı. Yüzünde devamlı olarak gülümseme olan Cüneyt Çakır gümrükten çıkmadan önce Duty Free mağazasından çikolata satın aldı ve burada kaldığı zaman içinde de uzun süre telefonla görüşme yaptı.
 
Cüneyt Çakır daha sonra maçı yönettiği hakem arkadaşlarıyla birlikte havalimanından ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor