CSKA Moskova Trabzon'a geliyor!

Trabzonspor'un, UEFA Şampiyonlar Ligi grubundaki Rus rakibi CSKA Moskova, 2 Kasım Çarşamba günü oynanacak karşılaşma için Trabzon'a gitti.Moskova ekibi 18 kişilik kadro ile saat 16:50'de özel uçakla Şeremetyevo havaalanından ayrıldı.Karadeniz ekibini kend

CSKA Moskova Trabzon'a geliyor!

Trabzonspor'un, UEFA Şampiyonlar Ligi grubundaki Rus rakibi CSKA Moskova, 2 Kasım Çarşamba günü oynanacak karşılaşma için Trabzon'a gitti.

Moskova ekibi 18 kişilik kadro ile saat 16:50'de özel uçakla Şeremetyevo havaalanından ayrıldı.

Karadeniz ekibini kendi sahasında 3-0'lık skorla mağlup eden CSKA Moskova Trabzon'a moralli gidiyor. Rusya Premier Ligi'nde Anzhi'yi 5-3 ve Spartak Nalçik takımını 4-0 yenmeyi başaran CSKA, bordo-mavili kulüpten puan yada puanlar almayı hedefliyor.

CSKA'nın golcü ismi Seydou Doumbia deplasmanda Trabzonspor'a gol atacağını söyledi. İyi hazırlandıklarını ifade eden Doumbia,"Sezon sonu yaklaşmış olsa da kendimi çok gülcü hissediyorum, iyi formdayım. Herkese gol atabilirim." ifadesini kullandı.

Forvet oyuncu oynadığı son üç maçta yedi kez rakip fileleri havalandırdı. Trabzonspor'a 2, Anzhi'ye 2 ve Spartak Nalçik'e 3 gol attan 24 yaşındaki yıldız oyuncu aynı zamanda 22 golle Rusya Premier Ligi'nde bir sezonda en çok gol atan yabancı oyuncu unvanına sahip oldu.

Trabzonspor'un, Rusya'nın CSKA Moskova takımı ile 2 Kasım Çarşamba günü oynayacağı B Grubu maçını İspanyol Alberto Undiano Mallenco yönetecek. Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda saat 21.45'te başlayacak karşılaşmada Mallenco'nun yardımcılıklarını Fermin Martinez Ibanez ve Juan Carlos Yuste Jimenez yapacak.

Mücadele dördüncü hakem olarak da Ignacio Iglesias Villanueva görev yapacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor