Colin Kazım trafik kazası yaptı

Sabah saatlerinde geçirdiği trafik kazası sonucu hastaneye kaldırılan milli futbolcu Colin Kazım'ın sağ el bileğinde kırık olduğu ve geceyi hastanede geçireceği bildirildi.Fenerbahçe'nin sabah antrenmanına katılmak için kendi kullandığı otomobille, Beykoz

Colin Kazım trafik kazası yaptı

Sabah saatlerinde geçirdiği trafik kazası sonucu hastaneye kaldırılan milli futbolcu Colin Kazım'ın sağ el bileğinde kırık olduğu ve geceyi hastanede geçireceği bildirildi.

Fenerbahçe'nin sabah antrenmanına katılmak için kendi kullandığı otomobille, Beykoz Konakları'ndan Kavacık istikametine giderken başka bir araca çarpan ve aracının takla atması sonucu vatandaşlardan tarafından hastaneye kaldırılan Colin Kazım'ın sağlık durumu hakkında açıklama yapıldı.

Koşuyolu'ndaki Acıbadem Hastanesi'nde tedavi altına alınan Kazım'ın durumuyla ilgili olarak gazetecilere açıklamalarda bulunuldu. El Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Ufuk Nalbantoğlu ve Fenerbahçe Kulübü Doktoru Ertuğrul Karanlık yaptıkları ortak açıklamada, Kazım'ın sağlık durumuna ilişkin bilgiler verdiler. Fatih Terim'in parmağının da başarılı bir ameliyatla yerine dikilmesi işlemini de gerçekleştiren Uzmanı Doç. Dr. Ufuk Nalbantoğlu, Kazım'la ilgili olarak, "Herhangi bir hayati tehlikesi yok. Sağ el bileğinde bir kırık var. Kazaya bağlı olarak çeşitli yumuşak doku yaralanmaları ve ezilmeler var. Beden travması var ancak önemli bir şey değil. Bileğinde ince bir kırık var. Akşam burada kalacak. Küçük bir operasyon geçirdikten sonra 2-3 hafta içinde takımla birlikte çalışmalara başlayacak" dedi.

Yolun dışına savrulan aracın içinde sıkışan Kazım, çevreden yetişen vatandaşlar tarafından sıkıştığı yerden çıkarılmıştı. Milli futbolcu, Koşuyolu'ndaki Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılmıştı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor