Youtube'dan ses seda yok

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Başkanı Dr. Tayfun Acarer, yerli arama motorunu 2010 yılında tamamlamayı hedeflediklerini söyledi. Acarer, 'Anaposta projesi' kapsamında da, her çocuk doğar doğmaz nüfus cüzdanında yazılı olan bir elektronik po

Youtube'dan ses seda yok
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Başkanı Dr. Tayfun Acarer, yerli arama motorunu 2010 yılında tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

Acarer, 'Anaposta projesi' kapsamında da, her çocuk doğar doğmaz nüfus cüzdanında yazılı olan bir elektronik posta adresine sahip olacağını söyledi.

Acarer, ayrıca, "Youtube'a Türkçe bir versiyon geliştirmesi gibi çok makul öneriler getirildi. 3 ay geçmesine rağmen, Youtube'dan ses seda çıkmadı'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler