CHP Heyeti Trabzonspor'u ziyaret etti

 Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne gelen Oran ile İnce'yi Kulüp Asbaşkanı Nevzat Şakar ile yönetim kurulu üyeleri karşıladı.Şakar, siyasette partilere hep eşit mesafede bakan bir kulüp olduklarını ifade ederek, ''Ama Trabzonspor olarak siyasetten her dönem y

CHP Heyeti Trabzonspor'u ziyaret etti

 Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne gelen Oran ile İnce'yi Kulüp Asbaşkanı Nevzat Şakar ile yönetim kurulu üyeleri karşıladı.
Şakar, siyasette partilere hep eşit mesafede bakan bir kulüp olduklarını ifade ederek, ''Ama Trabzonspor olarak siyasetten her dönem yararlanmak, faydalanmak isteyen bir kulübüz. Bu anlamda biz siyasetçilerin hepsine eşit mesafede olduğumuzu söylüyorum. Bizleri ziyaret ettiğiniz için camiamız adına teşekkür ediyoruz'' diye konuştu.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran ise Trabzon'da bulundukları için mutlu olduklarını belirterek, ''Trabzon ekonomisiyle geçmişte yapmış olduğu milli mücadeleyle önemli bir kent. Karadeniz'in önemli bir kenti. Trabzon'a gelip, esasında Karadeniz'e gelip Trabzonspor'u ziyaret etmemek olmaz. Onun için dedik ki bu programın içinde Trabzonspor'u da ziyaret edelim'' dedi.
TBMM'ye iletmek üzere futbolla ilgili talepleri dinlemek istediklerini anlatan Oran, şöyle devam etti:
''Mecliste bizlerin Türk futbolu ve Türk sporu adına, özellikle amatör takımlar adına yapabileceğimiz, yapmamız gereken şeyler varsa esasında istişaresini yapmak isteriz. Özellikle son 2 yıldır maalesef Türk futbolunda da karabulutlar dolaşıyor. Yargı ile ilgili ciddi bir takım sorunlar yaşandı, yaşanıyor. İnşallah bunları geride bırakırız çünkü futbol gerçekten bizim yurttaşımızın en masum, en ucuz ve onun hayatının bir su, hava gibi bir gıdasıydı. Son 2 yıldır futbol üzerinde oynanan oyunlar yaklaşık 50 milyon yurttaşımızı da çok olumsuz etkiledi. Biz de bu süreci özellikle özel yetkili mahkemeler çerçevesinde, biz de bütün özel yetkili mahkemelerdeki davaları Cumhuriyet Halk Partisi olarak takip ediyoruz, buradaki davaları da takip ettik. Size de başarılar diliyoruz bu sezonda.''
Konuşmaların ardından Şakar, Oran ve ince'ye üzerinde isimlerinin bulunduğu Trabzonspor forması hediye etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor