Çalımbay'dan Trabzonspor uyarısı

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Trabzonspor maçı için oyuncularına uyarılarda bulundu.Mehmet Cengiz Tesisleri'nde futbolcularıyla bir toplantı yapan Rıza Çalımbay, önce Trabzonspor maçının önemini vurguladı. Oyuncularına 13 maçtır kazanama

Çalımbay'dan Trabzonspor uyarısı

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Trabzonspor maçı için oyuncularına uyarılarda bulundu.

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde futbolcularıyla bir toplantı yapan Rıza Çalımbay, önce Trabzonspor maçının önemini vurguladı. Oyuncularına 13 maçtır kazanamadıklarını hatırlatan Rıza Çalımbay, buna son vermek durumunda olduklarını ifade ederken şu uyarılarda bulundu:

"Geçmişi unutun. Futbolun dünü yoktur. Artık o maçlar geride kaldı. Şimdi geleceğe bakın. Henüz ikinci yarının başındayız. Alacağımız bir galibiyetle birlikte çıkışa geçmek zorundayız. Bunun için de Trabzonspor maçını kazanmalıyız. İki taraf açısından da zor ama keyifli bir mücadele olacak. Kazanmak istiyoruz aslında buna mecburuz. Bu bilinçle sahaya çıkın ve bu maçı kazanın."

"MÜCADELE ETMEYEN KENDİNİ KULÜBEDE BULUR"

Futbolcularına ligin bundan sonraki bölümünün üst düzeyde maçlara sahne olacağını belirten Rıza Çalımbay, şöyle devam etti:

"Artık her takım teknik olarak ne kadar üst düzeyde olursa olsun sahada canla başla mücadele etmek zorunda. Bunu biz de en üst düzeyde yapmak zorundayız. Aksi halde başarılı olamayız. Futbolda kıran kırana mücadele öne çıkıyor. Sahada varını yoğunu ortaya koyan 90 dakika boyuca canla başla mücadele eden bir takım olmak zorundayız. Başarının yolu savaşmaktan geçen bunu yapmayan futbolcu da kendisini kulübede bulur."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor