Burak'ta mutlu sona doğru

Trabzonspor'da gelecek sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Burak Yılmaz ile yapılan görüşmelerde mutlu sona çok yaklaşıldı.Futbolcunun alacağı yıllık ücretin 2 kat artırılmasının gündemde olduğu, Burak Yılmaz'ın da sözleşmesini 3 yıl daha uzatmak iç

Burak'ta mutlu sona doğru

Trabzonspor'da gelecek sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Burak Yılmaz ile yapılan görüşmelerde mutlu sona çok yaklaşıldı.

Futbolcunun alacağı yıllık ücretin 2 kat artırılmasının gündemde olduğu, Burak Yılmaz'ın da sözleşmesini 3 yıl daha uzatmak için teklife sıcak baktığı öğrenildi.

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıkları akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Sakatlığı bulunan Glowacki antrenmana katılmazken, sakatlığı devam eden Onur, takımdan ayrı olarak koşu yaptı. Diğer futbolcular ise antrenmanda koşunun ardından çift kale maç yaptı. Ormanlık alandan takımın kamp yaptığı otele giren taraftarların özel mülkü işgal ettiği gerekçesiyle, antrenman yapılan sahanın kenarına polis geldi. Kulüp yetkilileriyle polisler arasında yapılan görüşmenin ardından olay tatlıya bağlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor