Burak'ı Lizbon da istedi yine olmaz

Geride bıraktığımız sezonda attığı goller ve sergilediği performansla Trabzonspor'un taşıyıcı oyuncusu olan Burak Yılmaz'ı Fransa'nın en köklü kulübü Paris Saint. Germain'le, Portekiz'in 3 büyük kulübünden bir tanesi olan Sporting Lizbon istedi.SPORTING L

Burak'ı Lizbon da istedi yine olmaz

Geride bıraktığımız sezonda attığı goller ve sergilediği performansla Trabzonspor'un taşıyıcı oyuncusu olan Burak Yılmaz'ı Fransa'nın en köklü kulübü Paris Saint. Germain'le, Portekiz'in 3 büyük kulübünden bir tanesi olan Sporting Lizbon istedi.

SPORTING LIZBON ÇOK İSTEDİ

Portekiz Kulübü'nün Burak için resmi teklif verip, son derece ısrarcı olduğu öğrenilirken, Buna karşılık Trabzonspor yönetimi Portekizliler'den bu transferi gerçekleştirebilmeleri için 7 buçuk milyon euro ödemeleri gerektiğini söyledi.

Gelen tekliflere karşın milli futbolcu, babası, teknik direktör Fikret Yılmaz'ın (Kayseri Erciyesspor’un yeni teknik direktörü) da telkiniyle Trabzonspor'la sözleşme uzatma kararı aldı.

BABA YILMAZ: “BURAK TRABZON’U SEVDİ, TRABZONLULAR DA BURAK’I SEVDİ”

Radyospor'da canlı yayın konuğu olan Fikret Yılmaz, “Bu sezonki performansı oğlumla bir kez daha gurur duymamı sağladı. Burak’ la Trabzonluların kanı uyuştu. Burak orayı sevdi. Trabzonlular Burak’ı sevdi. Trabzonsporlu Burak olarak isim yapıp, kapıyı açık bırakarak Trabzon’daki misyonunu tamamlaması gerekir. Eğer ayrılacaksa da Trabzonluların gönlünde yer bırakarak ayrılmalı ki tekrar oraya dönebilsin. Baba olarak kendisine yaptığım tavsiye budur. Burak da zaten böyle davranıyor” dedi.

4 YILLIK YENİ SÖZLEŞME YAPILACAK

Burak’ın menajeri Ali Egesel’in sözleşme uzatmak konusunda Trabzonspor Yönetimi’yle görüştüğünü dile getiren baba Yılmaz, “Görüşmelerin olumlu sonuçlanacağını umuyorum. Bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Ben 2 yıl sözleşme uzatacak demedim. 4 yıl uzatmayı planlıyor. 4 yıllık yeni sözleşme yapmayı planlıyor. Bir takımın bir futbolcu üzerinde emeği varsa, futbolcunun ayrıldığı zaman kulübüne para kazandırarak gitmesi gerekir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor