Küçük öğrenci karnesini alamadı!

Olay, Rize'nin Gündoğdu beldesinde meydana geldi. Trafik kazasında, 29 Ekim İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisi Recep Can İslamoğlu (10) hayatını kaybetti. Üst geçit bulunmayan Karadeniz Sahil Yolu üzerinden karşıya geçmek isteyen Recep Can İsmailoğlu'na

Küçük öğrenci karnesini alamadı!

Olay, Rize'nin Gündoğdu beldesinde meydana geldi. Trafik kazasında, 29 Ekim İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisi Recep Can İslamoğlu (10) hayatını kaybetti. Üst geçit bulunmayan Karadeniz Sahil Yolu üzerinden karşıya geçmek isteyen Recep Can İsmailoğlu'na Rize'den Çayeli istikametine giden O.N.M. (41) yönetimindeki 53 AH 797 plakalı otomobil çarptı. Rize Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan İslamoğlu, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Araç sürücüsü polis tarafından gözaltına alındı.

Karne törenine bir gün kala meydana gelen kazanın ardından İslamoğlu'nun okulu Gündoğdu 29 Ekim İlköğretim Okulu'nda da hüzün vardı. Arkadaşları, İslamoğlu'nun boş kalan 4-C sınıfındaki sırasının üzerine gül yaprakları, minik öğrenciden geriye kalan bir defteri ve 'seni unutmayacağız' yazan bir not bıraktı. Arkadaşları yine sınıf tahtasına 'seni seviyoruz, seni unutmayacağız' yazdı.

Konuyla ilgili bilgi veren sınıf öğretmeni Cengiz Tosun, "Geçen gün öğle arasında tüm arkadaşları gibi okuldan ayrıldı. Sonra bu acı haberi aldık. Recep çok akıllı bir öğrenciydi. Diğer arkadaşları gibi koşan, fazla hareket eden biri değildi. Yaşının çok üstünde bir olgunluğu vardı. Dikkatliydi. Bu kazayı geçirebileceği aklımıza gelmezdi. Derslerinde de başarılıydı. Davranışları ile hep örnek olmuştur" dedi. Duygulanan sınıf öğretmeni Cengiz Tosun konuşmakta güçlük çekerken açıklamalarına devam edemedi.

Hal ve hareketleri ile öğretmenlerinin takdirini toplayan talihsiz öğrencinin her karne töreninde hem teşekkür hem de onur belgesi ile ödüllendirildiği belirtildi. Bu yıl da birkaç dersi dışında tüm ders notları 5 olan öğrencinin hem teşekkür hem de onur belgesine layık görüldüğü öğrenildi.

Cihan ve Hacer çiftinin tek çocukları olan Recep Can İslamoğlu, bugün Gündoğdu beldesi Bozukkale köyünde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim