Burak, Trabzonspor'da coştu

EN GOLCÜ YERLİ OYUNCUBurak Yılmaz, bu sezon ligde Fenerbahçeli Alex'in ardından ikinci sırada yer alırken, ligde en fazla gol atan yerli oyuncu konumunda bulunuyor. Bordo-mavili futbolcu, Sivasspor ile yapılan 2 karşılaşmada 3 gol, Kasımpaşa, Gaziantepspo

Burak, Trabzonspor'da coştu

EN GOLCÜ YERLİ OYUNCU

Burak Yılmaz, bu sezon ligde Fenerbahçeli Alex'in ardından ikinci sırada yer alırken, ligde en fazla gol atan yerli oyuncu konumunda bulunuyor.

Bordo-mavili futbolcu, Sivasspor ile yapılan 2 karşılaşmada 3 gol, Kasımpaşa, Gaziantepspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçlarında 2'şer gol, Gençlerbirliği, Kardemir Karabükspor, Kayserispor ve Beşiktaş maçlarında 1'er gol atarak, ligin en fazla gol atan yerli oyuncusu oldu.

Burak'ı yerli oyuncu olarak gol yarışında 9 golle takım arkadaşı Umut Bulut takip ediyor.

    

    

GÖKHAN ÜNAL İLE TAKAS EDİLMİŞTİ

Burak Yılmaz, geçen sezon devre arasında Fenerbahçe'ye verilen Gökhan Ünal'a karşılık alınmıştı. Bu transferde sarı-lacivertli kulüpten 3 milyon avro civarında da para alınmış ve kulübe gelir de elde edilmişti.

Trabzonspor'a geldikten sonra adeta yeniden doğan Burak Yılmaz, geçen sezon 3 gol, bu sezon da devam eden ligde 13 gol atmayı başardı.

Gökhan Ünal ise Fenerbahçe'de 2 gol attıktan sonra bu sezon İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a transfer oldu. Eski gol kralının devre arasında geldiği yeni takımında ise bu sezon 2 golü bulunuyor.

    

ESKİ TAKIMLARINI ÜZDÜ

İstanbul'da Beşiktaş ve Fenerbahçe'de çok başarılı bir dönem yaşayamayan Burak Yılmaz, Trabzonspor'da attığı gollerle eski takımlarını üzdü.

Geçen sezon ligin son haftasında Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda attığı gol ile takımının 1-1'lik beraberliğini sağlayan Burak Yılmaz, sarı-lacivertli takımın 2 puan yitirmesiyle şampiyonluğu Bursaspor'a kaptırmasına neden olmuştu.

Burak, dün akşam da takımının 2. golünü atarak, Beşiktaş'ın maçtan yenilgiyle ayrılmasına neden oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor