Yalıspor galibiyet istiyor

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta dün sahasında oynadığı maçta Sivas Dört Eylül Belediyespor'u 3-2 yenen Trabzon Yalıspor'da, teknik direktör Harun Beklemiş, rakipleri karşısında buldukları gol pozisyonlarını iyi değerlendirdiklerini söyledi.  Beklemiş, Sivas D

Yalıspor galibiyet istiyor

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta dün sahasında oynadığı maçta Sivas Dört Eylül Belediyespor'u 3-2 yenen Trabzon Yalıspor'da, teknik direktör Harun Beklemiş, rakipleri karşısında buldukları gol pozisyonlarını iyi değerlendirdiklerini söyledi.

 

Beklemiş, Sivas Dört Eylül Belediyespor karşısında ilk yarıda çok iyi bir futbol ortaya koyduklarını belirterek, ''Maça çok baskılı ve hırslı başladık. Karşılaşmanın 35. dakikasına kadar skoru 3-0 yaptık. İkinci yarı kademe hatalarından 2 gol görmemize karşın, maçtan galibiyetle ayrılmayı başardık'' dedi.

 

Futbolcularını ortaya koydukları futboldan dolayı tebrik eden Beklemiş, ''Rakibimiz play-off mücadelesi veren bir ekipti. Böyle bir rakibe karşı iyi pas yaptık, boş alan bırakmadık. Bulduğumuz gol pozisyonlarını ise iyi değerlendirdik. Sadece ikinci yarı biraz oyundan koptuk. Kaptanımız Zekeriya, gördüğü kırmızı kartla takımı 10 kişi bıraktı. Sürekli futbolcularımı rakiple ve hakemle uğraşmamaları konusunda uyarıyorum. Sahamızda iyi oynayan bir ekibiz, deplasmanda ise maç kazanamıyoruz. Ligdeki konumumuzdan dolayı çok rahat bir takımız. Önümüzde Gümüşhane deplasmanı var. Bu maçtan alacağımız 3 puan ile ilk deplasman galibiyetimizi almak istiyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler