Burak kanama şüphesini atlattı

Konyaspor maçının ardından beyin kanaması şüphesiyle hastanede müşahade altına alınan Burak Yılmaz dün akşam çıktığı ilk idmanda umut verdi.Trabzonspor'da Galatasaray maçı öncesi iki sevindirici gelişme yaşandı. Konyaspor maçında sakatlanan Serkan Balcı h

Burak kanama şüphesini atlattı

Konyaspor maçının ardından beyin kanaması şüphesiyle hastanede müşahade altına alınan Burak Yılmaz dün akşam çıktığı ilk idmanda umut verdi.

Trabzonspor'da Galatasaray maçı öncesi iki sevindirici gelişme yaşandı. Konyaspor maçında sakatlanan Serkan Balcı hızlı bir iyileşme sürecinin ardından Galatasaray maçında oynayacak duruma geldi. 

Hafta başından itibaren sakatlığı nedeniyle antrenmanlara katılmayan Burak Yılmaz ise dün akşam çıktığı ilk antrenmanda, sağlıklı olduğu mesajını verdi. Futbolcunun son kontrollerinde de oynamasına engel bir durumunun bulunmadığı tespit edildi.

Son bir ay içerisinde oynadığı maçlarda çeşitli sakatlıklar geçiren futbolcunun, Konyaspor maçının ardından beyin kanaması şüphesini atlatıp oynayacak duruma gelmesi, teknik heyeti de mutlu etti.

BURAK: "ACILARI ÜÇ PUANLA UNUTUYORUM"
Ancak Burak'ın yine de maça ilk 11'de başlaması beklenmiyor. Burak'ın yokluğunda antrenmanlarda oldukça istekli olan Yattara'nın ilk 11'de yer alması, Burak Yılmaz'ın ise maçın gidişatına göre oyuna dahil olması bekleniyor.

Burak, sakatlık sürecinde sadece sahada olmayı düşündüğünü belirterek, "Son haftalarda şansız maçlar çıkarıyorum. Yaşadığım sakatlıklar beni daha da hırslandırıyor. Aldığım darbeler canımı yaksa da 90 dakika sonunda kazandığımız puanlar bu acılarımı unutturuyor.

Umarım Galatasaray maçını da mutlu bir şekilde tamamlarız. Bu maç ligin gidişatı açısından çok önemli. Hata yapma lüksümüz yok" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor