Bugün gözler Aydınlar'da

Geçen hafta Ankara’daki genel kurulda şike ve teşvik eylemlerine öngörülen cezaları düzenleyen önergenin reddedilmesinin ardından sert bir konuşma yaparak istifa sinyali veren Futbol Federasyonu Başkanı bugünkü yönetim toplantısında kararını açıklayacak.F

Bugün gözler Aydınlar'da

Geçen hafta Ankara’daki genel kurulda şike ve teşvik eylemlerine öngörülen cezaları düzenleyen önergenin reddedilmesinin ardından sert bir konuşma yaparak istifa sinyali veren Futbol Federasyonu Başkanı bugünkü yönetim toplantısında kararını açıklayacak.

Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar’ın bugün yapılacak yönetim toplantısından sonra istifa edebileceği öğrenildi.

Aydınlar ve ekibinin görevi bırakmasından sonra en geç bir ay içerisinde Futbol Federasyonu olağanüstü toplantıya çağrılacak ve yeni yönetim belirlenecek.

Geçen hafta Ankara’daki genel kurulda şike ve teşvik eylemlerine öngörülen cezaları düzenleyen önergenin reddedilmesinin ardından sert bir konuşma yaparak istifa sinyali veren Aydınlar’ın bugün açıklayacağı karardan sonra süreci birinci başkan vekili Göksel Gümüşdağ’ın tamamlayacağı bildirildi.

Daha önce 3 Şubat olarak belirlenen rutin yönetim toplantısını bugüne alan Aydınlar’ın, “Son genel kurulda yaşananları gördükten sonra boşuna çabaladığımızı anladım. Biz Türk Futbolu yaşadığı kaostan kurtulsun diye çalışıyoruz. Ancak bazıları tam tersi bir tavır sergiliyor. Bıktım artık” şeklinde konuştuğu belirtildi.

Yönetimde yer alan isimlerin önemli bir bölümünün de Federasyon Başkanı gibi düşündüğü kaydedilirken, şike soruşturması sürecinde atkif rol oynayan diğer başkan vekili Lütfi Arıboğan’ın da Aydınlar ile birlikte hareket edeceği ileri sürüldü.

Kaos kapıda
Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu’nun istifası halinde sıkıntılı günler geçiren Türk Futbolu yeni bir kaosla karşı karşıya kalacak.

Yeni seçilecek başkan ve yönetim devam eden şike ve teşvik incelemesini sonuçlandırmak ve öngörülen cezaları uygulamak zorunda kalacak.

Geçen hafta yapılan genel kurulda 58. maddenin değiştirilmemesi yönünde çıkan kararın ardından yeni seçilecek yönetim şike, teşvik ve bu eylemlere teşebbüs eden takımlara küme düşürme cezası verecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor