Şakar'da perde arkası belli oldu

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar'ın vurulması olayının perde arkası belli oldu.Savcıya 5 saat ifade veren zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.PİŞMAN DEĞİLİM Zanlılardan silahı ateşlediğini itiraf eden Ö.F.'un mahkemedeki ifadesinde, "Arkadaşım

Şakar'da perde arkası belli oldu

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar'ın vurulması olayının perde arkası belli oldu.

Savcıya 5 saat ifade veren zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

PİŞMAN DEĞİLİM
Zanlılardan silahı ateşlediğini itiraf eden Ö.F.'un mahkemedeki ifadesinde, "Arkadaşım Hakan Süleymanoğlu, Trabzonspor yüzünden ağır cezalara çarptırılmıştır. Hakan bu cezaları haketmiyor.

Bu cezalar benim gücüme gittiği için ben de gidip bu olayı yaptım. Olay sonrasında montu yakarak yok ettim. Silahı ve kar maskesini gömdüm. Pişman değilim" dediği öne sürüldü.

Şüphelilerin, 'genel güvenliği tehlikeye sokmak, tasarlayarak silahla adam yaralamak, delilleri yok etmek ve karartmak, suçu ve suçluyu bildirmemek ve 6136 sayılı yasaya muhalafet' suçlarından tutuklandığı belirtildi.

ERZURUM'DA YARGILANMIŞTI
Tutuklananlardan Ö.F.'un ifadesinde söz ettiği Hakan Süleymanoğlu'nun adı, 31 Ocak 2006'da eski Trabzonsporlu futbolcular Gökdeniz Karadeniz ve Fatih Tekke'nin ve eşlerinin işyeri ve otomobillerinin kurşunlanması olayıyla gündeme gelmişti.

Süleymanoğlu'nun Gökdeniz'den 500 bin dolar haraç istediği, para verilmeyince de kurşunlama olayını yaptığı belirlenmişti. 

Süleymanoğlu, Fatih Tekke ve Gökdeniz Karadeniz ile eşlerinin otomobilleri ve iş yerlerinin kurşunlanması, Gökdeniz Karadeniz’den 500 bin dolar haraç istenmesi ve resepsiyon görevlisi Müjdat Üçüncü’nün öldürülmesi olaylarıyla ilgili olarak yargılandığı davada Erzurum 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından bir kez ömür boyu ve 42 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.

Nevzat Şakar'ın vurulması olayında tutuklanan F.B. da Hakan Süleymanoğlu ile birlikte yargılandığı davada 2 yıl 6 ay hapis cezası almış, ancak tutuklu kaldığı süre göz önünde bulundurularak tahliye edilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor