Bu turnuvada Trabzonspor da var

Altınordu'nun, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin desteği ile düzenlediği, ülkemizin 12 yaş kategorisindeki en büyük turnuvası U12 İzmir Cup, 5 farklı kıtadan 48 kulübü ve yüzlerce minik futbolcuyu bir araya getirecek.Katılımcı sayısı ve çeşitliliği bakımınd

Bu turnuvada Trabzonspor da var

Altınordu'nun, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin desteği ile düzenlediği, ülkemizin 12 yaş kategorisindeki en büyük turnuvası U12 İzmir Cup, 5 farklı kıtadan 48 kulübü ve yüzlerce minik futbolcuyu bir araya getirecek.

Katılımcı sayısı ve çeşitliliği bakımından Dünya Kupası'nı aratmayacak U12 İzmir Cup, dünyanın önemli futbol otoriteleri ile uluslararası yetenek avcılarının da gözlerini İzmir'e çevirmesini sağlayacak. 3-5 Nisan 2015'te Altınordu'nun Selçuk-Efes'teki Tesisleri'nde gerçekleşecek turnuvaya, 3 aydan fazla zaman olmasına rağmen şu ana dek 45 takım kayıt yaptırdı. Toplam 48 ekibin katılacağı İzmir Cup'ta 12 yaş kategorisinde dünyanın en iyi ekipleri boy gösterecek. Almanya, Avustralya, Avusturya, Brezilya, Bulgaristan, Danimarka, Finlandiya, Hollanda, İngiltere, İspanya, İsveç, İtalya, Japonya, Kazakistan, Macaristan, Portekiz, Romanya, Yunanistan ve Angola'dan takımların katılacağı turnuvada, ülkemizden de Beşiktaş, Bursaspor, Galatasaray, Fenerbahçe, Kasımpaşa, Trabzonspor, Altay, Altınordu, Bucaspor, Göztepe, İzmirspor, Karşıyaka ve İzmir Büyükşehir Belediyespor yer alacak. İzmir'in tanıtımına da büyük katkı sağlayacak turnuvanın katılım başvuruları önümüzdeki hafta tamamlanacak. Turnuva süresince İzmir'de çocuklar ve aileleriyle birlikte en 2 bin kişi konuk edilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor