Bu takım ayağa kalkar

İŞADAMLARINDAN KATKITrabzon dışında yaşayan işadamları bir dönem gelenek halini alan ve ardından terk edilen uygulamayı yeniden başlattılar. Trabzonspor'un deplasmana gittiği kentte yaşayan işadamları geçmişte bordo mavili kulübün o deplasmanda ev sahipli

Bu takım ayağa kalkar

İŞADAMLARINDAN KATKI

Trabzon dışında yaşayan işadamları bir dönem gelenek halini alan ve ardından terk edilen uygulamayı yeniden başlattılar.

 

Trabzonspor'un deplasmana gittiği kentte yaşayan işadamları geçmişte bordo mavili kulübün o deplasmanda ev sahipliğini yaparken masraflarını da karşılardılar.

 

Bu uygulama Sadri Şener'in başkanlığı döneminde yeniden hayata geçirildi.

 

Trabzonspor'un Ankara deplasmanı masraflarını iki ünlü işadamı karşılarken Trabzonspor'un kasasından para çıkmadı Profesyonel takımın Ankara deplasmanı konaklama masraflarını Hona İnşaat firmasının sahibi, işadamı Hasan Osman Çelik karşılarken, PAF takımının konaklama masraflarını ise Trabzon ve Trabzonspor aşığı Seğmen Oteli sahipleri Yusuf, Osman, Süleyman ve Kadir Yazıcı karşıladı. Bordo mavili ekibin resmi Internet sitesinde işadamlarına katkılarından dolayı teşekkür edildi.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor