Yılmaz neden alındı bilmiyorum

AK Parti Trabzon İl Başkanı Muhammet Balta ve yönetim kurulu üyeleri parti binasında gündeme ilişkin sorunların değerlendirildiği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundular. AK Parti'nin iktidarı öncesindeki Trabzon ile göreve geldikleri günden s

Yılmaz neden alındı bilmiyorum


AK Parti Trabzon İl Başkanı Muhammet Balta ve yönetim kurulu üyeleri parti binasında gündeme ilişkin sorunların değerlendirildiği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundular. AK Parti'nin iktidarı öncesindeki Trabzon ile göreve geldikleri günden sonraki Trabzon arasında ciddi bir fark olduğunu dile getiren Muhammet Balta, Trabzon projeleri hakkında bilgiler verdi.

 

HEDEFLERİMİZ BÜYÜK

Başkan Balta yaptığı açıklamada, "KÖYDES ve BELDES gibi hayati önem taşıyan  projelerin patentleri bizde. Bu çalışmalar için toplam 4.5 katrilyon ödenek ayrıldı, bu ödeneğin 2 katrilyonunu kullandık. Diğer 2.5 katrilyon da kırsaldaki insanımıza hizmet olarak dönecek. Hem üretip hem susacağımızı sananlar yanılıyorlar. Hedeflerimiz onların hayal edemeyeceği kadar büyük. Bu hedefi paylaşan, milletine hizmet etmeyi en itibarlı makam sayan herkese partimizin kapıları sonuna kadar açıktır. İki genel seçimde de gördük ki, Trabzon halkı bize inandı" ifadelerini kullandı.

 

ATAMALAR İLK DEĞİLDİR, SONDA OLMAYACAKTIR  

Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Atilla Yılmaz'ın tekrar görevden alınması ile ilgili bir soru üzerine açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Muhammet Balta, “ Burada siyasi otoritenin görevden alma, atama gibi çalışmaları devam edecektir. Biz yargının verdiği karara saygılıyız. Ondan sonraki süreçte devletin işleyişine bakıldığı zaman müfettiş raporları doğrultusunda bu arkadaşımız görevden alınmıştır. Müfettiş raporunun içeriğini biz bilmiyoruz.

Sağlık Bakanlığı'nın kendi içerisinde yaptığı bir uygulamadır. Hiçbir partilimizin hiçbir şekilde bir yaptırımı söz konusu değildir. Bizden habersiz hiçbir şey olamaz ancak bizde sağlık bakanlığımızın müfettişleri de burada olan bitenleri takip etmektedir. Sonuca saygı duymak zorundayız. Hizmet sevdalısı olan insanların yeri, konumu önemli değildir. Sevgili kardeşimizin Maçka'da çok daha güzel hizmetler edeceğinden şüphem yok. Bu olay Trabzon'da ilk değildir, sonda olmayacaktır” şeklinde konuştu.

 

21 BELEDİYE KAPANMAYLA KARŞI KARŞIYA

Adrese Dayalı Nüfus Sistemi sonrasında Trabzon'un nüfusu 975 binden 740 bine düştüğünü ifade eden AK Parti Trabzon İl Başkanı Muhammet Balta, nüfusu 2 binden düşük olan belde belediyelerinin kapatılacağını söyledi. Balta, 'Buna göre 59 belde belediyesinden nüfusu 2 binden az olan 21 belediye var. Bu belediyelerin kapatılıp kapatılmayacağı önümüzdeki hafta içinde netleşir. Uzungöl turistik bir yer olduğu için belediye statüsünden çıkarmamak için elimizden geleni yapacağız. Belde belediyeleri kapatılırsa beldelere aktarılan ödenekler 10 yıl boyunca özel idarelere aktarılacak” şeklinde konuştu.

 

CANALİOĞLU HER İŞİ 'KENDİM YAPTIM' DİYOR

Öte yandan Moloz mevkiine Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu tarafından yaptırılan "Çöp Sorununu Çözdük" tabelası hakkında da çeşitli açıklamalar yapan Muhammet Balta, "Başkanımızın bu şehir için yaptığı çalışmaları göz ardı etmek olmaz. Canalioğlu burada yaşayan herkesin başkanıdır. Yalnız ben yaptım yerine bu çalışmalar ortaklaşa yapıldı dese daha uygun olurdu. Halk her şeyi görüyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler