Bu kupayı Trabzonspor'a verecek misin?

Tescilli şikeci Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığı için adaylığını perşembe günü açıklıyor. Yıldırım, toplantıya 2010-11 sezonu şampiyonluk kupasını getirip, Mehmet Ali Aydınlar'a şu soruyu soracak: Bu kupayı Trabzonspor'a verecek misin vermeyecek misin

Bu kupayı Trabzonspor'a verecek misin?

Tescilli şikeci Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığı için adaylığını perşembe günü açıklıyor. Yıldırım, toplantıya 2010-11 sezonu şampiyonluk kupasını getirip, Mehmet Ali Aydınlar'a şu soruyu soracak: Bu kupayı Trabzonspor'a verecek misin vermeyecek misin?

2 Kasım’da yapılacak olan seçimli olağanüstü genel kurul öncesinde görüşlerini yakın çevresiyle paylaşan Aziz Yıldırım, “Diğer adaylar suçlamalarda bulunuyorlar ama gereken cevabı vereceğim. Bugüne kadar Fenerbahçe’nin menfaatleri nedeniyle konuşmadım. Ama herkes cevabını alacak” ifadesini kullandı.

Aziz Yıldırım diğer bir başkan adayı Mehmet Ali Aydınlar’a yönelik açıklamalarda da bulunacak. Özellikle de Aydınlar’a yönelik sorular soracak. Bu sorular içinde en can alıcı olanı ise 2 yıldır tartışmalara konu olan 2010-2011 sezonu şampiyonluğu. Aziz Yıldırım basın toplantısına, Trabzonspor’un ısrarla istediği o sezonun şampiyonluk kupasını da getirip masaya koyacak ve Aydınlar’a yönelik olarak şu soruyu soracak: “Bu kupayı Trabzonspor’a verecek misin, vermeyecek misin?”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor