Beşiktaş'a 'Gülle' çarptı!

 Uzatma dakikalarında Beşiktaş altyapısından yetişen Orhan Gülle'nin uzatma dakikalarındaki müthiş golü Antep temsilcisinin hanesine üç puan yazdırdı. Spor Toto Süper Lig 5. hafta mücadelesinde Gaziantepspor kendi evinde Beşiktaş'ı ağırladı. 15. dakikada

Beşiktaş'a 'Gülle' çarptı!

 

Uzatma dakikalarında Beşiktaş altyapısından yetişen Orhan Gülle'nin uzatma dakikalarındaki müthiş golü Antep temsilcisinin hanesine üç puan yazdırdı.
 
Spor Toto Süper Lig 5. hafta mücadelesinde Gaziantepspor kendi evinde Beşiktaş'ı ağırladı.
 
15. dakikada Olcay'ın golüyle öne geçen Beşiktaş, ilk yarıyı da aynı skorla önde tamamladı. İkinci yarıya Gaziantepspor golle başladı. 67'de Almeida, Beşiktaş'ı bir kez daha öne geçirirken 76. dakikada Cenk Tosun penaltıdan kaydettiği golle skoru bir kez daha eşitledi. Uzatma dakikalarında Beşiktaş altyapısından yetişen Orhan Gülle sahne aldı. Orhan'ın müthiş golüyle Gaziantepspor sahadan 3-2 galip ayrıldı.
 
Ligdeki ilk yenilgini elden Beşiktaş 8 puanda kaldı.
 
Gaziantepspor ise ligdeki ikinci galibiyetini elde etti ve puanını 6'ya yükseltti.
 
Karşılaşmanın 15. dakikasında Beşiktaş, Olcay Şahan ile deplasmanda 1-0 öne geçti. Manuel Fernandes'in pası ile sol kanatta topla buluşan Hugo Almeida son çizgiye indikten sonra ortasını yaptı. Penaltı noktası üzerinde bulunan Olcay Şahan, Almeida'nın ortasına gelişine vurdu ve top ağlarla buluştu. Olcay Şahan, bu sezon ligdeki ilk golüne imza attı.
 
Golün asistini ise Hugo Almeida yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor