Beşiktaş oyuncularını dövdüler!

Beşiktaş’ın Erkek Voleybol Takımı önceki akşam Ankara’da Türkiye Kupası dörtlü finalinde sonuncu oldu, İstanbul’da saldırıya uğradı. 15 kişilik taraftar (!) grubu 2’si Türk toplam 5 oyuncuya tekme-tokat saldırdı, yönetimi istifaya çağırdı. Kartal filesi s

Beşiktaş oyuncularını dövdüler!

Beşiktaş’ın Erkek Voleybol Takımı önceki akşam Ankara’da Türkiye Kupası dörtlü finalinde sonuncu oldu, İstanbul’da saldırıya uğradı. 15 kişilik taraftar (!) grubu 2’si Türk toplam 5 oyuncuya tekme-tokat saldırdı, yönetimi istifaya çağırdı.

Kartal filesi saldırıya uğramaya devam ediyor. Geçen hafta ligde Milli Piyango’ya 3-1 yenilmesinin ardından küme düşen ve salonda saldırıya uğrayan erkek voleybol takımı, önceki gece de baskın yedi.

5 OYUNCU İSTANBUL'A DÖNDÜ

Ankara’da Türkiye Kupası dörtlü finaline katılan ve F.Bahçe’ye yenilmesinin ardından üçüncülük mücadelesinde de Büyükşehir Belediyesi’ne 3-0 mağlup olan Kartal, gece İstanbul’a döndü. 3 voleybolcu Ankara’da kalırken 4’ü antrenör Ata Onar ile birlikte Bostancı’da indi. Kalan 5 oyuncu (Demirhan Durul, İbrahim Başaran ve 3 yabancı) ise

idari menajer Orhan Bilir ile Akatlar Salonu’na geldi.

Ancak burada kendilerini taraftar görünümlü alkollü oldukları öğrenilen 15 kişilik bir grup karşıladı. Voleybolculara önce sözlü tacizde bulunuldu. Sonrasında ise tekme ve yumruklar konuştu. Yönetim istifaya çağrıldı. Akatlar Salonu’nun güvenlik güçleri olaylara müdahale edip daha fazla büyümesine engelledi. Bazı oyuncuların darbelere maruz kaldığı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor