Beşiktaş maçında cezalar geçerli

 Ligin 33'üncü haftasındaki Fenerbahçe maçında çıkan olaylar nedeniyle, TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 2 maç seyircisiz oynama cezası verilen Trabzonspor'un Beşiktaş ile yapacağı maçı, sadece kadın ve çocuk taraftarlar izleyebilecek.Kul

Beşiktaş maçında cezalar geçerli

 

Ligin 33'üncü haftasındaki Fenerbahçe maçında çıkan olaylar nedeniyle, TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 2 maç seyircisiz oynama cezası verilen Trabzonspor'un Beşiktaş ile yapacağı maçı, sadece kadın ve çocuk taraftarlar izleyebilecek.

Kulüp yönetim kurulu üyesi Coşkun Çebi, karşılaşmayı kadın ve çocuk taraftarların ücretsiz izleyebileceğini belirterek, ''Yaklaşık 25 bin biletin dağıtımını ücretsiz olarak yapacağız. Kadın ve 16 yaş altındaki çocuk taraftarımız, bu sezon maçlara yoğun ilgi gösterdi. Stadın dolacağını düşünüyoruz. Fazla sayıda bilet dağıtımı yapacak olduğumuzdan, büyük ihtimalle yarın veya Çarşamba günü stat gişelerinden dağıtıma başlayacağız'' dedi.

Çebi, kombine kartların karşılaşmada geçerli olmayacağını da kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler