Bir yumurta için kardeşini öldürdü

  Edinilen bilgiye göre olay, merkez Çukurova ilçesi Huzurevleri Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, uyuşturucu bağımlısı İsmail Ç. (27) AMATEM'de tedavi gördükten sonra pazar günü evine döndü. Pazartesi günü sabah da ailesiyle kahvaltı yapmak için

Bir yumurta için kardeşini öldürdü

 

 

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Çukurova ilçesi Huzurevleri Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, uyuşturucu bağımlısı İsmail Ç. (27) AMATEM'de tedavi gördükten sonra pazar günü evine döndü. Pazartesi günü sabah da ailesiyle kahvaltı yapmak için masaya oturdu. Anne Esmagül Ç. İsmail Ç.'ye "Oğlum yumurta ister misin, sana yumurta yapayım mı? diye sordu. Diğer oğlu İbrahim Ç. (25) ise annesine, "Biz üvey evlat mıyız?, neden bana yumurta isteyip istemediğimi sormuyorsun? Bize kaç gündür yumurta

yapmıyorsun" diyerek annesine bağırdı.

İsmail Ç. de, "Anneme niye bağırıyorsun o zaten hasta" diye kardeşine çıktı. Bunun üzerine iki kardeş arasında kavga çıktı. İsmail Ç., mutfaktan aldığı bıçakla kardeşini yaraladı.

Çocuklarının kavgasını ayıramayan kadın, olay yerine ambulans çağırdı. Olay yerine gelen ambulans İbrahim Ç.'yi Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. İbrahim Ç., dün gece yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. İsmail Ç. ise Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği tarafından gözaltına alındı.

Emniyette işlemleri tamamlanan zanlı adliyeye sevk edildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler