Beşiktaş Avrupa'da 16'ya kaldı

UEFA Avrupa Ligi 2. Tur rövanş mücadelesinde sahasında Braga'yı konuk eden temsilcimiz Beşiktaş korku filmi gibi geçen maçta sahadan mağlup ayrılsa da son 16'ya kalmayı başardı.UEFA Avrupa Ligi 2. Tur rövanş mücadelesinde sahasında Braga'yı ağırlayan tems

Beşiktaş Avrupa'da 16'ya kaldı

UEFA Avrupa Ligi 2. Tur rövanş mücadelesinde sahasında Braga'yı konuk eden temsilcimiz Beşiktaş korku filmi gibi geçen maçta sahadan mağlup ayrılsa da son 16'ya kalmayı başardı.

UEFA Avrupa Ligi 2. Tur rövanş mücadelesinde sahasında Braga'yı ağırlayan temsilcimiz Beşiktaş, mücadeleyi 1-0 kaybetti ancak ilk maçta deplasmanda aldığı 2-0'lık skorun avantajı sayesinde siyah beyazlılar bir üst tura yükselen taraf oldu.

Konuk ekip Braga, 25. dakikada Lima'nın attığı golle karşılaşmadan 1-0 galip ayrılsa da bu sonuç Portekiz ekibini UEFA Avrupa Ligi'nde son 16'ya taşımaya yetmedi. Maçın ilk yarısında erken bulduğu golle öne geçen Braga, karşılaşma boyunca Beşiktaş kalesinde birçok tehlikeli pozisyon yakalasa da Beşiktaş sahadan mutlu ayrılan ekip olmayı başardı.

Braga'yı eleyerek UEFA Avrupa Ligi'nde son 16'ya yükselen temsilcimiz Beşiktaş, Arda Turan'ın formasını giydiği Atletico Madrid ile karşı karşıya gelecek.

Beşiktaş, İspanya ekibi Atletico Madrid ile ilk maçını 3 Mart tarihinde deplasmanda oynayacak. Rövanş mücadelesi ise 15 Mart'ta İnönü'de yapılacak.

TRİBÜNLER DOLDU
Beşiktaşlı taraftarlar, Braga maçında takımlarını yalnız bırakmadı.
Tribünleri dolduran taraftarlar, yaptıkları tezahüratlarla futbolculara Braga maçı için moral verdi.

Bu arada 50 kadar Portekizli taraftar da kendilerine ayrılan eski açık tribünden takımlarını destekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor