Bayern Münih Darmstadt'ı devirdi

Almanya Birinci Futbol Ligi'nin (Bundesliga) 22. hafta karşılaşmasında Bayern Münih, sahasında Darmstadt 98'i 3-1 mağlup etti. Allianz Arena'da oynanan ve 75 bin seyircinin izlediği karşılaşmada Darmstadt 98 ilk yarıyı Sandro Wagner'in 26. dakikada attığı

Bayern Münih Darmstadt'ı devirdi

Almanya Birinci Futbol Ligi'nin (Bundesliga) 22. hafta karşılaşmasında Bayern Münih, sahasında Darmstadt 98'i 3-1 mağlup etti.

Allianz Arena'da oynanan ve 75 bin seyircinin izlediği karşılaşmada Darmstadt 98 ilk yarıyı Sandro Wagner'in 26. dakikada attığı golle 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda toparlanan ev sahibi takım, 49 ve 71. dakikada Thomas Müller, 84. dakikada ise Robert Lewandowski ile bulduğu gollerle karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.

Lider Bayern Münih, puanını 59'a yükseltirken, Darmstadt 98 ise 24 puanda kaldı.

Lewandwoski, bu sezon ligde 22 maçta 22 gol atarken, Thomas Müller de 17 kez fileleri havalandırdı.

Bayern Münih'in devre arasında Spartak Moskova'dan kiraladığı Türk asıllı Alman futbolcu Serdar Taşçı, bu maçta ilk kez kırmızı-beyazlı formayı giydi. Müsabakaya ilk 11'de başlayan Serdar, 53. dakikada yerini Juan Bernat'a bıraktı.

Ligde günün diğer maçlarında ise Ingolstadt, Werder Bremen'i 2-0, Hoffenheim, Mainz 05'i 3-2, Borussia Mönchengladbach ise Köln'ü 1-0 mağlup etti. Hertha Berlin ile Wolfsburg da 1-1 berabere kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor