Batuhan: "Buraya kadarmış"

Adı basında bir süredir  Trabzonspor ile anılan ve  transfer gündeminden düşmeyen Eskişehirsporlu Batuhan Karadeniz ‘den ilginç mesajlar. Eskişehirspor'da Ersun Yanal ile yaşadığı tartışma sonrasında kadro dışı bırakılan 22 yaşındaki golcü alt yapıda çalı

Batuhan: "Buraya kadarmış"

Adı basında bir süredir  Trabzonspor ile anılan ve  transfer gündeminden düşmeyen Eskişehirsporlu Batuhan Karadeniz ‘den ilginç mesajlar.

 

Eskişehirspor'da Ersun Yanal ile yaşadığı tartışma sonrasında kadro dışı bırakılan 22 yaşındaki golcü alt yapıda çalışmalarını sürdürüyor.

 

Daha önce Twitter'den yaptığı eylemden dolayı özür mesajları atan ve affedilmeyi bekleyen Batuhan geri dönüş olmadığını anladı

 

'Buraya kadarmış' diye tweet attı

Eskişehirspor kulübü tarafından kadro dışı bırakılıp, satış listesine konan Batuhan Karadeniz, twitter hesabından  Bir Eskişehirspor taraftarının Batuhan bizimle kalıyorsun,değil mi ? Şeklindeki Twitine "Taraftar olarak evet  sanırım futbolcu olarak Buraya kadarmış" şeklinde cevap yazarak kırmızı-siyahlı kulüpteki kariyerini noktaladığını açıkladı.

. Eskişehir ile UEFA Avrupa Ligi maçına çıkan Batuhan Karadeniz Trabzonspor'a transfer olursa, Fırtına'nın Avrupa Ligi'ndeki grup maçlarında görev alabilir.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor