Başkan ve futbolculara saldırı!

Rize'de oynanan Bank Asya 1.Lig Play-Off karşılaşmasında protokol tribününde istenmeyen olaylar yaşanırken, Ç.Rizespor'lu bazı taraftarlar Orduspor Başkanı Nedim Türkmen'e saldırdılar.Ordu'da oynanan ve Orduspor'un 4-0 kazandığı Play-Off Turu ilk maçının

Başkan ve futbolculara saldırı!

Rize'de oynanan Bank Asya 1.Lig Play-Off karşılaşmasında protokol tribününde istenmeyen olaylar yaşanırken, Ç.Rizespor'lu bazı taraftarlar Orduspor Başkanı Nedim Türkmen'e saldırdılar.

Ordu'da oynanan ve Orduspor'un 4-0 kazandığı Play-Off Turu ilk maçının rövanşında bugün Ç.Rizespor ile Orduspor Rize'de karşı karşıya gelirken, protokol tribününde istenmeyen olaylar yaşandı.

Nedim Türkmen'e saldırdılar

İlk yarısı 1-0 Orduspor'un üstünlüğü ile biten karşılaşmanın devre arasında Ç.Rizespor'lu bazı yönetici ve taraftarlar Orduspor Başkanı Nedim Türkmen'e küfür ve hakaretlerde bulunurken, daha sonra yine protokol tribünde bulunan Ç.Rizespor'lu bazı kişiler Nedim Türkmen'e saldırdılar. Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu'nun araya girmesi ile olaylar bir nebze olsun durulurken, karşılaşma sonunda Orduspor Başkanı ve yöneticilerine yönelik saldırılar yine devam etti.

Koray Avcı, Orduspor soyunma odasına girmek istedi

Karşılaşma sonunda Ç.Rizespor'lu ve Orduspor'lu futbolcular arasında da istenmeyen olaylar yaşandı. 3-3 biten karşılaşmanın ardından sonunda Orduspor'lu futbolcular soyunma odasına giderken birkaç Ç.Rizespor'lu futbolcu Orduspor'lu futbolcuların üzerine yürümeye çalıştı. Araya girenlerin müdahalesi ile olaylar biraz olsun durulur gibi olsa da soyunma odası koridorlarında futbolcular arasında tartışmalar tekrar başladı. Ç.Rizespor'lu futbolcu Koray Avcı, Orduspor soyunma odasına girmeye çalışırken, güvenlik güçlerinin de araya girmesi ile olaylar daha fazla büyümeden sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler