Başkan Şener'in yüzü gülüyor

Hafta arasında Trabzon’da oynanan Güney Kore karşılaşmasında ev sahipliğini üstlenen ve birkaç gün şehirde kalan Bordo-Mavililer’in patronu, önceki gün özel işlerini halletmek için İstanbul’a dönmüştü.  Takımını mümkün oldukça yalnız bırakmamaya özen göst

Başkan Şener'in yüzü gülüyor

Hafta arasında Trabzon’da oynanan Güney Kore karşılaşmasında ev sahipliğini üstlenen ve birkaç gün şehirde kalan Bordo-Mavililer’in patronu, önceki gün özel işlerini halletmek için İstanbul’a dönmüştü.

 

Takımını mümkün oldukça yalnız bırakmamaya özen gösteren Sadri Şener, dün sabah da Sivas’a uçtu. Ligin ikinci yarısında sıkıntılı günler yaşayan Trabzon Başkanı’nın yüzü nihayet Sivas’ta güldü. Zaman zaman stresli anlar yaşasa da son düdüğün ardından büyük mutluluk yaşayan Şener, “Artık ligde kolay maç içerde de dışarda da yok. O nedenle böyle bir mücadeleyi bekliyorduk zaten. Daha erken skor lehimize dönebilirdi ama sonuçta kazandık, zararı yok” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor