Hoşgeldin Brozek "KARDEŞ"

İlk kez Trabzonspor formasıyla ilk 11’de şans bulan Polonyalı futbolcu, Yiğidolar karşısında savunma güvenliği anlamında belki fazla aksamadı ama bu mevkinin asıl oyuncusu Cale kadar hücumlara katılamadı. Daha önceki kulüplerinde sol açık olarak da görev

Hoşgeldin Brozek "KARDEŞ"

İlk kez Trabzonspor formasıyla ilk 11’de şans bulan Polonyalı futbolcu, Yiğidolar karşısında savunma güvenliği anlamında belki fazla aksamadı ama bu mevkinin asıl oyuncusu Cale kadar hücumlara katılamadı. Daha önceki kulüplerinde sol açık olarak da görev yapmasına rağmen Trabzon’da bu mevkinin kalabalıklığı sebebiyle savunma ağırlıklı oynayacak olan Piotr Brozek’in en büyük yardımcısı ise aynı dili konuştuğu vatandaşı Glowacki oldu. Diğer yandan Güneş’in ilk kez oynayan Piotr Brozek’i seçmesi, bu alanın alternatiflerinden Ferhat’ın forma şansının da artık kalmadığı sonucunu doğurdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler