Barış Özbek neler söyledi?

Sakatlığından dolayı forma bulamayan Trabzonspor'un sezon başı transferlerinden Barış Özbek, iyileştiğini ve rekabet etmeye hazır olduğunu söyledi. Trabzonspor'un sezon başında Galatasaray'dan transfer etiği ancak yaşadığı sakatlık sonrası Bordo-mavili ta

Barış Özbek neler söyledi?

Sakatlığından dolayı forma bulamayan Trabzonspor'un sezon başı transferlerinden Barış Özbek, iyileştiğini ve rekabet etmeye hazır olduğunu söyledi.
 Trabzonspor'un sezon başında Galatasaray'dan transfer etiği ancak yaşadığı sakatlık sonrası Bordo-mavili takımda henüz forma bulamayan Barış Özbek, ilk yarının sonlarına doğru formasına kavuşmayı bekliyor. Futbol oynamayı çok özlediğini belirten oyuncu, "Galatasaray'da 4 sezon geçirdim. Bundan sonra futbol tecrübemi Trabzonspor'un başarısı için kullanacağım. Büyük bir kulübe geldiğimin farkındayım. Çünkü her gittiğim yerde bir Trabzonsporlu'ya rastlıyorum. Sakatlığım için doktorlar 6 aylık bir süre dediler fakat kendime iyi bakarak bu süreyi 4 aya indirdim. Kariyerimdeki en ağır sakatlık bu oldu. Hem de Trabzonspor'a transfer olduğum ve yeni bir sayfa açmak istediğim bir anda sakatlandım. Bunlar futbolda olan şeyler. Daha güçlü bir şekilde sahalara döneceğim" dedi.

Sakatlığı için çok spekülasyon yapıldığını ifade eden Barış, "Benim için evinin çatısında çalışırken aşağı düştüğümü bile yazdılar. Özel antrenörüm ile beraber hazırlanırken bu sakatlık yaşandı. Depar atarken bir acı hissettim. Önceleri hafif bir sakatlık diye düşündüm ama maalesef çok ciddi bir sakatlık olduğu ortaya çıktı. Artık bu sakatlığım iyileşti. Trabzonspor'da rekabet ortamına hazırım ve bu yönde çalışmalarımı sürdürüyorum. Colman ve Zokora gibi kaliteli isimler ile forma mücadelesi veriyorum.

Fakat ben sağ kanatta da görev yapabilirim. Oyun tecrübem ile kadroya girebileceğimi sanıyorum" ifadesini kullandı. Trabzonspor forması ile Şampiyonlar Ligi heyecanı yaşamayı çok arzu ettiğini belirten Barış, "Şampiyonlar Ligi'nde daha önce oynamıştım. Gerçekten her futbolcunu oynamayı hayal ettiği bir lig. Inter maçında takım arkadaşlarım bir mücadelenin nasıl ortaya koyulacağını çok güzel gösterdiler. Lille karşısında da iyi bir skor ile üst tura çıkacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor