Barış: Bu iş farklı bir şey oldu

Trabzon ve Türk futbolunun efsane futbolcusu Kadir Özcan’ın ölümün ardından 1461 ilk maçına Kadir Hoca olmadan çıkıyor.Özcan’ın kalp krizi sonucu ani vefatının ardından futbolcular mateme bürünürken 1461 Trabzon takım kaptanı Barış Memiş bugün Kadir Hocal

Barış: Bu iş farklı bir şey oldu

Trabzon ve Türk futbolunun efsane futbolcusu Kadir Özcan’ın ölümün ardından 1461 ilk maçına Kadir Hoca olmadan çıkıyor.

Özcan’ın kalp krizi sonucu ani vefatının ardından futbolcular mateme bürünürken 1461 Trabzon takım kaptanı Barış Memiş bugün Kadir Hocaları için mücadele edeceklerini söyledi.

Genç Barış, tüm takımın duygu yüklü olduğunu belirterek ''bugün Kadir Hocanın bizi izleyeceğini biliyoruz. Bizimle birlikte olacağını da biliyoruz. Onun ölümüyle biz adeta öksüz kaldık babamızı kaybettik. Şimdi hocamızın vefatıyla yarım kalan bu işi biz tamamlayacağız. Tüm takım olarak birbirimize söz verdik. Bu işin artık şakası yok. Kadir hocamın vefatıyla yarım kalan işi tamamlamak görevi artık bizim. Bu iş görev olmaktan da çıktı artık farklı bir şey’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor