Barış borsaya bildirildi

Trabzonspor Kulübü, Galatasaray'dan ayrılan Barış Özbek ile görüşmelere başlandığını İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na bildirdi. "Profesyonel futbolcu Barış Özbek'in kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır" ifadesine yer verildi.Trabzon

Barış borsaya bildirildi

Trabzonspor Kulübü, Galatasaray'dan ayrılan Barış Özbek ile görüşmelere başlandığını İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na bildirdi. "Profesyonel futbolcu Barış Özbek'in kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır" ifadesine yer verildi.

Trabzonspor Kulübü, Galatasaray'dan ayrılan Barış Özbek ile görüşmelere başlandığını İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na bildirdi.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği AŞ'den İMKB'ye gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformun'da (KAP) yer alan açıklamada,

"Profesyonel futbolcu Barış Özbek'in kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır" ifadesine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor