Bamba'dan "Hazırım" mesajı

Teknik direktör Mustafa Akçay’ın antrenman ve hazırlık maçlarında sergilediği performanstan memnun olduğu Bamba’yı Kardemir Karabükspor ile oynanacak olan maçın 18 kişilik kadrosuna alabileceği belirtildi. Sezon başında takımdan gönderilmesi düşünülen anc

Bamba'dan "Hazırım" mesajı

Teknik direktör Mustafa Akçay’ın antrenman ve hazırlık maçlarında sergilediği performanstan memnun olduğu Bamba’yı Kardemir Karabükspor ile oynanacak olan maçın 18 kişilik kadrosuna alabileceği belirtildi. Sezon başında takımdan gönderilmesi düşünülen ancak yüksek maliyeti nedeniyle son anda takımda kalmasına karar verilen Bamba, "Görev verilmesi durumunda takımın başarısı için elimden geleni yapmaya hazırım. Geçtiğimiz sezon anlamadığım bir şekilde takımdan gönderilmek istendim ama şu an tüm benliğimde burada mücadele etmek için hazırım" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor