Aziz Yıldırım Tiyatrosu sunar

UEFA Disiplin Kurulu'nun "2+1 yıllığına Avrupa'dan men" cezası vermesinin ardından hareketli günlerin yaşandığı ve mahkeme tarafından Fenerbahçe’de başkanlığı elinden alınan Aziz Yıldırım’ın, düzenlediği basın toplantısında kulübünü ve kendisini aklama yo

Aziz Yıldırım Tiyatrosu sunar
UEFA Disiplin Kurulu'nun "2+1 yıllığına Avrupa'dan men" cezası vermesinin ardından hareketli günlerin yaşandığı ve mahkeme tarafından Fenerbahçe’de başkanlığı elinden alınan Aziz Yıldırım’ın, düzenlediği basın toplantısında kulübünü ve kendisini aklama yoluna gitmesi gülünç duruma düşmesine neden oldu. Yıldırım, Trabzonspor’un yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun şike ile ilgili açıklamalarına neden cevap vermediğini şu sözlerle anlattı:
 
BAŞKAN ÇOK AGRESİF
"Taraftarlar arasında kavga çıkmasın diye gerektiğinde sustuk, içimize attık. Trabzonspor'un yıllarca haklarını savundum. Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz döneminin ardından en az başkanları kadar Trabzonspor’a destek oldum. Ama 2 yıldır Trabzonspor kin gütme politikasıyla, kendi davasını bile kamuoyuna anlatamadı. Aslında Trabzonspor da bu davanın içindedir. Şimdi yeni bir başkanları var. Agresif olmaması gerektiğini düşündüğümüz için kendisine cevap vermedik."
 
BU OYUN TUTMAZ!
Trabzonspor’u şikenin içine çekmek için her türlü oyunu deneyen Yıldırım, başkan Hacıosmanoğlu'na bir sorusu olduğunu söyleyerek, "Geçenlerde İstanbul'da Kulüpler Birliği toplantısı oldu. Trabzonspor Başkanı ahlak, etik ve delikanlılıktan bahsediyor. Bu toplantıda Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, kendisine şike süreciyle ilgili ne anlattı, ne sordu anlatsın. Anlatmazsa ben anlatırım. Trabzonspor şikeden sıyrıldı" ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor