Aykut Kocaman istifa etti

 Basın toplantısında görevi bıraktığını söyleyen Kocaman'ın açıklamaları şöyle: "Sorunlarımızı öne çıkarıp Karabükspor'un hakkını yemek istemiyorum. Karabükspor  Maç öncesi yapabileceklerini düşündüğümüz her şeyi uygulama şansı buldu.  LuaLua gibi çok baş

Aykut Kocaman istifa etti

 Basın toplantısında görevi bıraktığını söyleyen Kocaman'ın açıklamaları şöyle: 

"Sorunlarımızı öne çıkarıp Karabükspor'un hakkını yemek istemiyorum. Karabükspor  Maç öncesi yapabileceklerini düşündüğümüz her şeyi uygulama şansı buldu.  LuaLua gibi çok başarılı orta oyuncuları vardı. Tebrik ediyorum, balşarılı ve hak eden oyun oynadılar. 
 
Yaklaşık 2.5 yıldır çok şerefli (!) olan Fenerbahçe teknik direktörlüğü görevini yaptım. Kendimde devam ettirebilecek gücü görmüyorum. Fenerbahçe'deki görevime son veriyorum. Saha içinde dışında pek çok şeyle mücadele ettik. Hepsi Fenerbahçe adınaydı. Bu şerefli görevi burada bırakıyorum. Herkse çok teşekkür ediyorum."
 
Öte yandan F.B yönetimi istifayı kabul etmedi. Futbolcular istifasını geri alması için Kocaman ile bir araya geldi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor