Aydınlar Galatasaray için ne dedi?

"Sözlerim geçmişe dönük olaylarda ortaya çıkan veya çıkabilecek (suçu kanıtlanan) tüm takımları kapsar. Asla Galatasaray özelinde konuşmadım..."İşte bu sözler TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'a ait. 2006 yılında 1-1 berabere biten Denizli-Fenerbahçe maçınd

Aydınlar Galatasaray için ne dedi?

"Sözlerim geçmişe dönük olaylarda ortaya çıkan veya çıkabilecek (suçu kanıtlanan) tüm takımları kapsar. Asla Galatasaray özelinde konuşmadım..."

İşte bu sözler TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'a ait. 2006 yılında 1-1 berabere biten Denizli-Fenerbahçe maçında rakibe teşvik primi vermekle suçlanan Galatasaray hakkında yaptığı konuşmayla çok konuşulan Aydınlar son açıklamasıyla ortamı yumuşattı.

SÖZLERİM GALATASARAY ÖZELİNDE DEĞİL
Bugün gazetesinde Ahmet Konanç imzalı haberde Aydınlar şunları söyledi:

"Kupayı geri almaktan bahsetmemin veya diğer yaptırımları dile getirmenin sadece Galatasaray ile alakası yok. Sözlerim, Galatasaray özelinde değildi." Federasyon Başkanı Aydınlar şunun da altını çizdi; “Galatasaray'ın 2006'daki konusuyla alakalı olduğu gibi 20 yıllık geçmişe dönük tüm olaylarda federasyonun böyle bir yetkisi var."

Aydınlar devam etti: "Önceki yıllarla alakalı bu ve benzeri başka durumlar da ortaya çıkarsa, başka takımların da adı geçerse, aynı düşüncemi dile getiririm. Sözlerimin Galatasaray için özel olarak söylendiğini düşünmek yanlış."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor